Hierbij zullen we ons even voorstellen.

Wij zijn Jan en Monica en sinds 2011 jaar wonen we samen in Arnhem. We ontdekten al heel snel onze liefde voor honden en dieren in het algemeen. Ik kom uit het zuiden van het land en daar heb ik ook van huis uit altijd al honden gehad Jan ook trouwens. Dus toen we samen zijn gaan wonen, zíjn onze hondjes uitgebreid.

Jan heeft altijd Duitse Herders gehad en ik was gek van de Mopsjes. Mijn Max de Mopshond, waar ik naar Arnhem mee verhuisd ben is helaas overleden. Wat ik ook hele leuke hondjes vond waren Chihuahua’s. En zo kregen we al snel Chihuahua’s erbij.

Ik was zo verliefd op de Chihuahua’s , dat we al snel besloten om een eigen nestje te fokken, en wel met Tessa. Het was de bedoeling dat we er 1 zouden uitkiezen die zou blijven en de rest verkocht zou worden. Tessa kreeg 3 geweldig leuke pups, dus kunnen jullie misschien al raden hoe het verhaaltje verder ging. We konden van geen 1 afstand doen en ze zijn allemaal gebleven, iets waar ik tot de dag van vandaag super blij mee ben. Maar ja toen kwam het, ik had toch graag weer een Mopsje erbij. Ook dat werden er twee Ranomi en Sterre. En dat maakte mijn roedel compleet.

Monica