Spike

We wilde al wat langer een hondje, voor wat gezelligheid in huis. We zagen de foto’s van een nestje van chiwawa pups en vonden ze gelijk leuk, we wilde ook graag een klein hondje. Nadat we een afspraak hadden gemaakt om langs te komen, waren we gelijk verliefd op de chocolade kleurige pup. Ze waren allemaal erg leuk en lief.
We zijn erg gastvrij ontvangen door Jan en Monica en alle honden en pups zagen er erg verzorgd uit.
Nadat we thuis een naam hadden bedacht en de benodigde spullen hadden aangeschaft, gingen we Spikey halen. Na wederom een fijn onthaal en de nodige uitleg gingen we huiswaarts met Spikey. Hij is nu 2 maanden bij ons en het is een schatje.
Hij is erg lief makkelijk en tevreden. Hij sliep de 1e nacht meteen door en dat is zo gebleven. Hij slaapt in zijn bench bij ons op de slaapkamer. Hij was al matzindelijk en dat hebben we vrij snel door kunnen zetten naar zindelijk buiten. Ook een stukje wandelen vind hij heerlijk, hij loopt en huppelt vrolijk mee. We hebben dan ook veel bekijks en een veel gehoorde opmerking is toch wel dat hij erg klein is, nu ongeveer 1,5 kilo en we denken dat hij niet veel groter meer wordt..
Kortom wij zijn erg blij met onze lieve Spikey!