Nala

Ik wou al een tijdje een speelmaatje voor mijn reu ( inmiddels 3 jaar) Zazou. Maar door omstandigheden kwam het er niet van.

Enkele maanden geleden dan toch eens zitten kijken en kwam ik terecht op een Facebook pagina waarin ze chihuahua pups aanboden. Maar ergens vond ik er niet meteen een klik en stelde ik mij hier toch vragen bij. Tot ik bij Monica terecht kwam en ze mij van het eerste contact een erg goed gevoel gaf en haar website sprak mij ook enorm aan.

Ze gaf meteen al veel informatie en vond het belangrijk om vooraf kennis te maken. We hebben dit dan ook gedaan en werden meteen heel huiselijk en warm onthaald.

Ze toonde ook oprecht interesse in ons en waar de pup zou opgroeien . Want ze wil alleen het beste voor haar pups. Wat we ook een pluspunt vonden is dat de ouders getest waren dus waren we hier ook gerust in dat we zeker een gezonde pup mee naar huis gingen nemen. We mogen haar ook steeds lastig vallen met vragen en ze geeft ook altijd leuke tips.

Voor we Nala definitief mee naar huis konden nemen kregen we ook hele leuke updates , foto’s en filmpjes.

Intussen is Nala bijna 6 maanden en bijna 4 maanden bij ons. We zouden haar niet meer kunnen missen en zijn heel blij dat we voor Monica hebben gekozen! Het was de autorit van telkens 2 uur zeker waard.