Django "Jaxx"

Op 19 september 2020 is ons hondje Jaxx geboren.
Wij mochten hem op de leeftijd van 3,5 week oud, voor de eerste keer gaan bezoeken. Mijn dochter Elena was gelijk stapel verliefd op Jaxx.
Wat zijn wij hartelijk ontvangen bij Jan en Monica en niets was hen teveel. Tot op de dag van vandaag. En wat was het daar gezellig met al die hondjes zo vrij in de kamer.
Elena wou graag vaker op visite bij Jaxx. Was geen enkel probleem. We hoefden maar te vragen en we mochten komen kijken. Ook kregen hele uitgebreide informatie, o.a. hoe op te voeden, spuitjes ontwormen wat voor benodigdheden en alle informatie over de verzorging van Jaxx.
Op 12 november was Elena jarig. En wat een surprise vanaf die dag mocht Jaxx mee naar ons toe. Mijn dochter helemaal blij. Vanaf het eerste moment tot nu toe, is Monica betrokken bij Jaxx. Geregeld vraagt ze of alles goed gaat en of we vragen hebben. Wat een ongelooflijke service is dat.
Jaxx is onderhand bijna 1,5 jaar. En wat een ongelooflijke leuke hond is hij.
Iedereen is verliefd op Jaxx, en wat heeft Monica een rustige en relaxte chihuahua’s. Absoluut geen blaffertjes. Ook is hij kerngezond.
Wat zijn wij blij dat wij bij Jan en Monica terecht zijn gekomen en dat we van hun een hondje konden kopen. Met zoveel liefde en aandacht hoe daar de hondjes worden gefokt en gesocialiseerd is zo mooi om te zien. Tot slot kunnen wij Jan en Monica alleen maar aanraden om bij hun een hondje te kopen. Wat een ongelooflijke toppers zijn het toch, en wat een liefde steken ze in hun hobby.
Bedank Monica voor alles wat je voor Jaxx en ons tot op de dag van vandaag hebt gedaan.

Heel veel liefs en groetjes Pris en Elena.