Sjors

Wij zijn de trotse ouders geworden van Sjors!

Via collega fokker Meranda, hoorde wij dat er puppy’s geboren waren op 20 september in Arnhem, bij Monica en Jan. De puppy’s hebben een zwarte mopshond moeder Ranomi en een blonde stafford Rico (dekreu van Meranda). Na telefonisch contact, hadden we afgesproken dat we als de puppy’s vier weken oud waren, we kwamen kijken.

De puppy’s lagen knus met z’n allen in de box, samen met moeder Speedy en haar pup (die op 19 september geboren was). Moeder Speedy nam haar taak heel serieus, zij verdedigde de gehele box en moederde over alle pups! Moeder Ranomi vond het wel prima dat Speedy gedeeltelijk haar taken waar nam.

Monica vertelde enthousiast over haar pups en het was gezellig druk met alle honden in het huis. De pups hadden een prima onderkomen en socialiseren gemakkelijk, door op te groeien in een gemêleerde groep honden.

Met acht weken mochten we Sjors op komen halen, hij was toen al “krantzindelijk” gemaakt, een knappe prestatie! Eenmaal thuis gekomen ging Sjors ook, na ieder slaapje op zijn puppytrainer, zijn behoefte doen en nog vaker naar buiten voor zijn plas en poep. Aan de riem lopen deed Sjors ook gelijk goed, wel loopt hij regelmatig voor je voeten!
Met al onze vragen kunnen we bij Monica terecht, zij geeft alle tips en tops door en heeft ECHT belangstelling in “haar” hondjes. Leuk om dat mee te maken!
Monica en Jan bedankt voor de goede zorgen, we zijn heel blij met Sjors