Pien

Hoi hoi. Ik ben Pien en geboren in September bij Chimos van Monica en Jan. Daar heb ik het al mee getroffen. Ze hebben goed opgelet dat ik als een gezond retromopshondje geboren ben. Ik mocht bij hun in de huiskamer spelen met mijn mama, broertjes , zusjes en de andere lieve hondjes die ook bij hun wonen. Monica en Jan zijn op zoek gegaan om voor mij een goed thuis te vinden. Niet iedereen vonden ze geschikt voor mij. Toen ik 12 weken was kwamen mijn huidige baasjes op bezoek. Ze wilden kennis maken met Monica, Jan en natuurlijk met mij. Ze werden meteen verliefd op mij. Ook Monica en Jan vonden hun een geschikt thuis. De eerste dagen was het wel wennen want alles was nieuw voor mij en ik misten de andere hondjes, Monica en Jan. Maar al snel was ik weer happy. Er werd me van alles geleerd en dat vind ik alleen maar leuk want ik ben erg leergierig. Bovendien wordt ik dan beloond met lekkere snoepjes en daar doe ik alles voor.

Ze is echt een clowntje. Buiten spelen doet ze erg graag. Ook is ze op vakantie met ons gegaan naar Frankrijk. Daar heeft ze ook erg van genoten. Lekker in bad tijdens warme dagen. Pientje kan erg lief zijn maar ook wel druk en super eigenwijs. Maar wij zijn erg blij met haar.

Mijn baasjes zijn dan ook erg blij en gelukkig met mij. Mocht je ook een hondje zoals mij willen, dan is Chimos zeker een aanrader bij Monica en Jan.

Dat is leuk, moet ik toch even goed luisteren

Haha, wacht maar, ik krijg je toch wel te pakken.

Voor de eerste keer los aan het lopen en zeg maar eens dat ik geen goede conditie heb.

Heerlijk aan het spelen met mijn baasjes in het bos. Ik heb geen ademhalingsproblemen haha.