Noa

Al een tijdje waren mijn vriendin en ik op zoek naar een retro mopsje, toen we in contact kwamen met fokker Meranda. Zij vertelde ons dat we even moesten kijken op de site Chimos.nl want bij Monica en Jan waren puppy’s geboren. We hebben meteen gebeld en bijna een uur aan de telefoon gezeten met Monica. Om een lang verhaal kort te maken, ze had nog 1 pup beschikbaar. Een reutje en Noa werd zijn naam.

Op 18 oktober mochten we even komen kijken bij kleine Noa. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen door Monica, Jan en moeder Raomi! En kleine Noa? Die heeft meteen zijn territorium even afgebakend door een dikke plas op mij te doen, waarna hij op mijn hand in slaap viel. Na enige tijd gingen we met pijn in ons hart weer richting het noorden van het land maar wel met de wetenschap dat we over een week of vier dit kleine zwarte mormeltje mee konden nemen naar zijn nieuwe huis.

Intussen is het een lieve, karaktervolle stoere jonge man met een klein hartje. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken, het liefst in het bos. En dat moet ook want hij is ook gek op eten, hahahaha. En sinds deze zomer vindt hij het ook geweldig om op het water te zijn. In de boot of op de sup.

Het is een echte verrijking voor ons gezin en daar willen we Monica voor bedanken, die altijd bereikbaar was voor advies en tips. Ook leuk dat we nog steeds regelmatig contact hebben. En wie meer wil zien van Noa, hij heeft een eigen instagram-account.