Joep

Op 26 februari contact gehad met Monica. Noa wil wel een broertje. Het liefst een beige kleurige. Hij zal nog wel even moeten wachten want draagmoeder Sterre is nog niet toe aan een date…😊

Op 7 april had ze echter de liefde gevonden bij Mattie. Een stoere, mooie en zachtaardige reu met een heerlijke snoet. De liefde was wederzijds en al snel kon de vlag uit, gezinsuitbreiding was op komst!! En op 8 juni was het dan zover. De beschuitjes konden gesmeerd worden. Eén kon bestrooid worden met blauwe muisjes en twee met roze.

De eerste foto’s van die kleine mormeltjes laat je hart meteen smelten. Monica stuurt zeer regelmatig updates, foto’s en filmpjes. En op 8 juli mogen we dan heel voorzichtig even komen kijken bij de zoon van Sterre en Mattie. Zijn naam wordt Joep. Kort, krachtig en oer-Hollands! En voor Monica en Jan makkelijk om te onthouden, hahaha.

In de vakantie kon Joep nog even lekker doorgroeien en vertroeteld worden door zijn moeder. En groeien deed hij! Wat een mooi mannetje wordt hij. Op 12 augustus konden we Joep halen. Noa mocht mee. Best spannend want zijn moeder Ranomi en zijn zus Roxy wonen ook nog bij Monica. Hoe zal die hereniging zijn? En de kennismaking met Joep? Nou, in één woord: fantastisch. Hij werd hartelijk ontvangen door alle hondjes. Moeder en zus lebberden Noa helemaal af, hahaha. En kleine Joep heeft Noa vanaf het eerste moment, tot de dag van vandaag, niet meer uit het oog verloren.

Net als Noa, Sterre, Ranomi, Roxy en alle andere hondjes van Monica en Jan is ook Joep een heerlijk, lief, sociaal en knuffelbaar hondje. Wederom een toppertje!