Coco (Lou Lou)

Wij gaan al jaren met Monica en Jan om en gaan en heel wat jaren de laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse samen naar Nijmegen.

Zo ook 21 juli 2023. Dat het dit jaar anders zou gaan hadden wij niet gedacht. Monica en Jan hadden wel 3 nestjes, hiervan was 1 nestje met retromopsen. Onze Coco was als laatste geboren en ook het kleinste van het stel. Wij waren meteen verliefd op haar.

Voor ons is dit het eerste hondje. Aangezien we in eerste instantie niet naar Monica en Jan gingen voor een puppy hadden wij ook niet veel spulletjes voor haar. Maar wij kregen een mand vol met spulletjes voor haar, je kunt denken aan snoepjes, brokjes, plasmatjes en knuffels.

Een geluk is dat wij nog een ren en een huisje hadden van onze konijntjes en ook nog bakjes. Hier heeft onze Coco ook de eerste paar daagjes in gezeten. Na een dagje in Nijmegen gingen we dan ook naar huis met Coco met veel tips en spullen.

Wij kunnen haar niet meer missen. Ze heeft van die keuren dat ze als een dolle mina door het huis rent. Nu heeft ze veel last van haar tandjes en dat kan best wel eens zwaar zijn. Maar buiten dat is ze een allemans vriendje en een vrolijke spring in het veld.

Dit komt voornamelijk dat ze in het begin is opgegroeid in huiselijke sfeer met de andere hondjes bij Monica en Jan. Als er iets is dan kan je altijd contact met hun opnemen.